Professionele schoonmaakdiensten en schitterende service voor particulieren & bedrijven (regio Gent)

Schoonmaak rolluiken, dakgoten, zonnepanelen, terrassen

Glazenwasserij Pure-Clean (Merelbeke, Oost-Vlaanderen) staat niet alleen voor u klaar om vensters schoon te maken. Wij bieden u nog veel meer professionele reinigingsdiensten op maat aan:

Rolluiken

Rolluiken hebben natuurlijk heel wat te verduren in de Belgische weersomstandigheden. Ook door de gevolgen van milieuverontreiniging komt er daardoor langzaam maar zeker een aanslag op de rolluiken terecht. Wij geven uw rolluiken een grondige schoonmaakbeurt, zodat ze er weer proper en representatief uitzien.

Dakgoten

Als u regelmatig de dakgoten laat reinigen kunt u veel problemen, overlast, schade en kosten vermijden. Als bladeren, takjes en vuil de dakgoten verstoppen, kunnen die namelijk gaan lekken of overstromen. Wij maken alle dakgoten weer volledig vrij van vuil, zodat het regenwater snel weg kan stromen.

Zonnepanelen

Ook zonnepanelen worden vuil en dat vuil spoelt helaas niet weg met de regen. Door die laag vuil komt er minder licht binnen bij de zonnecellen en neemt de energieopbrengst dus af. Laat daarom minimaal een keer per jaar uw zonnepanelen reinigen. Het rendement van de energieproductie blijft zo optimaal.

Parkings, terrassen en
opritten

Zit er een vuile, groene laag op uw terras, oprit of parkeerplaats? Bel dan naar Glazenwasserij Pure-Clean. Wij reinigen het oppervlak met warm water onder hogedruk. Daardoor komen niet alleen vuil, mos en algen los, maar verwijderen we ook meteen alle onkruid.

Reclamewanden


Voor bedrijven verzorgen wij ook reiniging van reclamewanden.Ramen laten schoonmaken?
Bel vrijblijvend naar Glazenwasserij Pure-Clean voor een offerte!